кадър и видео: Igor Markovski, youtubeУтре България ще се сбогува с

...
кадър и видео: Igor Markovski, youtubeУтре България ще се сбогува с
Коментари Харесай

Посмъртно показаха дуетната песен на Татяна Лолова и Орлин Горанов

кадър и видео: Igor Markovski, youtube

Утре България ще се сбогува с огромната Татяна Лолова.

Поклонението пред тленните остатъци на Татяна Лолова ще се състои в стеснен фамилен кръг.

" Любовта " на Татяна Лолова и Орлин Горанов е втората ария от плана " Пеещи актьори ", която ще звучи в. Тя беше записана малко преди да ни напусне обичаната комедийна актриса, предава Българска национална телевизия.

Защо  Татяна Лолова  участва в плана " Пеещи  артисти "?



" Ами просто, тъй като съм пееща артистка. Хем артистка, хем пееща. Хем певица, хем артистка. Да не приказваме, че имам и дует с Орлин, тъй като ще възбудим болежка в доста женски сърца с хубави гласове на  пеещи  артистки, че тъкмо мене избраха за  дует с Орлин Горанов . Много се веселя, че вземам участие. Зарадвайте се и вие. Като ви питат за какво сте толкоз радостни, кажете - ами слушахме една артистка, която пропя в един план ", споделя Лолова, предава 

Във кино лентата на  Българска национална телевизия   " Порталът " е и последната кино роля на неповторимата  Татяна Лолова  . Снимките му към този момент завършиха и той следва да бъде излъчен в ефира на публичната медия напълно скоро.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР